Jag ser dig!

(Dessa fantastiska tillfällen då man får direkt ögonkontakt med fåglar & djur. (Bildtext - klicka på fotot).)

Helt "vanliga" fåglar

(Här är de samlade, de fåglar som många gånger undgår oss i vardagen. Många gånger för att vi ser dem som allt för vanliga. Tycker att de också ska ha en plats i min portfolio. Håll till godo! (Bildtext - klicka på fotot).)

Smällkarameller!

(Vissa fåglar är helt klart mer färgglada än andra! (Bildtext - klicka på fotot).)

Bröllop

(Ett axplock med bilder från ett bröllop jag fick förtroendet att fotografera i november 2022. Här är en del av resultatet till ett försök att ge en lite personlig touch på det hela! (Klicka på bilden för bildtext))

Ögonblick

(Vissa tillfällen är kortvariga! (Bildtext - klicka på fotot).)

Öppna landskap

(Ett urval av fotografier från det landskap vi har runt omkring oss. Fjärran med fri horisont eller lite närmre. Oavsett vilket så är det alltjämt en del av vårt vackra landskap. (Bildtext - klicka på fotot).)

Humor!

(Ibland blir bilderna mycket mer talande med en text! Ett försök att sätta lite humoristisk knorr på det hela! (Bildtext - klicka på fotot).)

God morgon?!

(Den där stunden på dygnet när dagen randas, visst är den god! (Bildtext - klicka på fotot).)

Svartvitt!

(Svartvitt, är det alltid svart eller vitt? Motsatser, kontraster, -ja - bedöm själv! (Bildtext - klicka på fotot).)

Rariteter!

(Märkvärdighet, sevärdhet, synonymerna är många till detta laddade ord inom fågelskådning! Mao en fågel som uppträder utanför sitt normala utbredningsområde eller finns i väldigt små populationer. Nåväl, här är några av de rariteter/märkvärdigheter/sevärdheter jag haft möjlighet att fotografera i Sverige. Håll till godo! (Bildtext - klicka på fotot).)

Byggnader

(Byggnader ger olika intryck, avtryck beroende på betraktningsvinkel och avstånd. Men skapade av oss människor är dem, våra byggnader! (Bildtext - klicka på fotot).)